Om stångmagasin

DMA Lidköping AB utvecklar, tillverkar och säljer egna produkter för stånghantering. Våra KAMA standardmagasin är avsedda för CNC-svarvar till de förekommande fabrikaten på marknaden. DMAs stångmagasin är som standard försett med ett bunthanteringssystem, för 1 tons buntvikt, vilket enkelt fylls på med nytt stångmaterial via vagn, kassett eller travers. DMAs magasinsutrustning använder ingen olja för stångcentrering och är på så sätt ett mycket miljö och operatörsvänligt magasin. DMA tillhandahåller också påbyggnadsmagasin med bunthanteringssystem till olika magasinsfabrikat för NC-svarvar samt även magasin med manuell påfyllning av stångmaterial.

Företaget för även stångmagasin med bunthantering eller påbyggnadsmagasin till olika Rundbordsautomater eller Kapsågar. Dessa produkter säljs antingen direkt till slutkund av DMA eller via återförsäljare.

Behov av speciallösningar?

DMA konstruerar och utvecklar för övrigt olika typer av specialmagasin & hanteringslösningar för stångmaterial, så tveka inte att kontakta oss om behov av detta finns hos er.

Kolla in våra produkter

Kolla in våra bilder